Otvoreno

pon-ned 11-21h

Posebna ponuda » Upoznavanje sa Smaragdnom dolinom

Upoznavanje sa Smaragdnom dolinom      Čarolija Smaragdne doline leži u ljepotama koje pruža rijeka Una prolazeći dolinu u kojoj je smještena Hrvatska Kostajnica. "Jedina", kako su ju nazivali stari Rimljani, pruža bogatstvo i ljepotu duž svojeg toka. Smaragdna dolina je nazvana po smaragdnoj rijeci Uni a spominje se u starim knjigama i često je bila motiv mnogih umjetničkih djela.

      Nudimo vam priliku koja se ne propušta, upoznavanja čarolija Smaragdne doline. Polja lavande koja se prostiru u blizini rijeke upotpunjuju čaroliju doline. Kroz povijest lavanda se koristila u mnoge svrhe, a posebno u obliku ulja koja imaju blagotvorna svojstva na tijelo i um. Upoznati ćemo Vas s procesom dobivanja najčišćih lavandinih ulja i raznih drugih proizvoda od lavande.

      Med se često spominje kao eliksir života, a posebno matična mliječ. Ova dolina je poznata po kvaliteti meda kojeg proizvode pčele iz lokalnih pčelinjaka. Zbog bogatstva i kvalitete biljaka ove čarobne doline, med je proizveden u ograničenim količinama a nudi izniman okus i kvalitetu. Zbog bogatstva kestenovim šumama posebno se ističe kestenov med jedinstven u cijeloj zemlji. Neizostavni su i ostali proizvodi marljivih pčela, a to su propolis i matična mliječ, koji su odlična nadopuna uživanju u blagodati meda.

     Ovo su samo neke od ponuda koje nudi Smaragdna dolina. Javite nam Vaše želje a mi ćemo Vam ponuditi jedinstvenu ponudu koju nećete moći odbiti!