Otvoreno

pon-ned 11-21h

Posebna ponuda » Vikend izleti

Vikend izleti      Restoran Djed je odlično odredište za odmor u prirodi i gastronomsko uživanje. Ovdje možete probati naše specijalitete od kestena kao što su Odrezak Kestenijada te Odrezak Djed. Za desert je nezaobilazna knedla od kestena u umaku od čokolade.

      Smješten u šumi, restoran je odlično mjesto za razne proslave i vikend
izlete u prirodu. Mnoge livade u neposrednoj blizini restorana nude odlično mjesto za sport, a ujedno nude i predivan pogled na grad. Možemo organizirati turnir u nogometu ili badmintonu, gađanje lukom i strijelom, ili jednostavno se možete izležavati na travi i uživati u prirodi.

      Restoran Djed je smješten na vrhu istoimenog brda te okružen šumom. Zaštićena Park šuma Djed skriva brojne životinjske i biljne vrste koje se često mogu vidjeti u neposrednoj blizini samog restorana.
Na vrhu brda je nezaobilazna šetnica koja je napravljena na temeljima zvjezdolike utvrde čija je izgradnja započela početkom 18. stoljeća. Utvrda je trebala služiti kao dodatna obrana cijelog područja uz Stari grad Zrinski, ali nikada nije dovršena.

     Sa velike terase restorana se pruža predivan pogled na grad i rijeku Unu što upotpunjuje svaki doživljaj tijekom ručka ili večere. Na velikoj otvorenoj terasi možemo primiti 100 osoba dok u zatvorenom dijelu restorana možemo primiti 40 osoba.

Obratite nam se s Vašim idejama a mi ćemo skrojiti ponudu baš za Vas!