Otvoreno

pon-ned 11-21h

Posebna ponuda » Djevojačke večeri za pamćenje

Djevojačke večeri za pamćenje       Dovoljno blizu a dovoljno daleko
      za nezaboravan vikend!


      Restoran Djed nudi vam jedinstveni doživljaj jednog od najvažnijih vikenda prije samog vjenčanja. Za Vas ćemo u potpunosti organizirati cijeli vikend, Vi samo trebate izabrati želite ili aktivni, opuštajući ili tulumarski vikend, ili možda od svega po
malo.

      Za Vas ćemo organizirati tamburaše, bend ili DJ-a, i sve ostalo kako bi večer bila jedinstvena. Večera i neograničena ponuda pića sastavni su dio svake djevojačke i momačke večeri.
      U suradnji s našim partnerima ćemo dogovoriti tematsko uređenje samog prostora te prigodne tematske poklone za prisutne goste i slavljenicu, odnosno slavljenika.
      Sportskim aktivnostima ćete se zabaviti sa svojim prijateljima, osnažiti timski duh te započeti zabavu koja će se nastaviti na samoj proslavi vjenčanja. Proslavom momačke ili djevojačke u Restoranu Djed imati ćete ugodna sjećanja, obnovljena prijateljstva i odličnu pripremu Vama najdražih gostiju za najljepše vjenčanje.

      Za Vas ćemo organizirati badminton, nogomet, košarku, rafting na Uni, kajaking, paintball, streličarstvo ili jednostavno možete uživati i opuštati se cijeli vikend sa svojim najboljim prijateljicama, odnosno prijateljima. Kako bi uspomena bila trajna, za Vas ćemo organizirati fotografa koji će Vas doći
fotografirati sa društvom, što može biti odličan poklon za uspomenu svima prisutnima.
      Neka Vam se prijateljice, odnosno prijatelji, međusobno upoznaju i zbliže na natjecanju i druženjima tako da na samom vjenčanju budu još opušteniji i atmosfera bude još zabavnija.

      Kako bi vikend bio potpun, smještaj je organiziran u Hotelu Central, svega dvije minute od restorana, a nudi smještaj za ukupno 34 osobe. Prijevoz između restorana i hotela može biti dogovoren, tako da sve o ćemo se Vi trebate brinuti je zabava!

     Nazovite nas, recite nam svoje želje a mi ćemo Vam složiti ponudu za
najluđi vikend!