Otvoreno

pon-ned 11-21h

Posebna ponuda

     Na ovoj idiličnoj lokaciji u šumi s pogledom na rijeku Unu sve što poželite proslaviti izgledati će predivno. Organiziramo razne proslave kao što su vjenčanja, krizme i pričesti, pa i obiteljska okupljanja i rođendane.
Ili nas jednostavno želite posjetiti za vikend i uživati u prirodi.
Uvijek ste dobrodošli!

Božićna čarolija u Djedovoj kolibi

Božićna čarolija u Djedovoj kolibi  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /             Božićna čarolija u Djedovoj kolibi 1.12. - 30.12.2018. Djedica nam je obećao da... Saznaj više »

Valentinovo

Valentinovo ----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*----- Ljubavni meni za Valentinovo po posebnoj cijeni od 100,00 po osobi. Počastite sebe i voljenu osobu našom posebno ponudom za Valentinovo! Od 14. do 1.2.2018. u ponudi će biti osim redovne ponude i Ljubavni meni po posebnoj cijeni. Za Valentinovo 14.2.2018. možete se opustiti uz živu muziku od 17... Saznaj više »

Kestenijada 2017.

Kestenijada 2017. Ove godine Kestenijada će se održati u periodu od 6. do 8.10.2017. Posjetitelji mogu uživati u bogatom programu koji će se održavati na nekoliko lokacija u gradu. Posebna ponuda jela od kestena moći će se probati u Restoranu Djed, smještenom na vrhu brda s pogledom na cijeli grad, te u... Saznaj više »

ZRIN festival

U subotu 21. svibnja počinje ZRIN festival pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i župana Ive Žinića. Saznaj više »

Radno vrijeme - siječanj/veljača

Dragi naši gosti, za vrijeme siječnja i veljače odlučili smo zatvoriti Restoran Djed radi nepredvidivih snježnih vremenskih uvjeta koji onemogućavaju dolazak u restoran, te iskoristiti to vrijeme za preuređenje kako bismo vam mogli ponuditi još bolji ugođaj. Nakon toga se vraćamo u punom sjaju, bolji nego ikad!  Stoga vas pozivamo da nas posjetite, a obavijest o otvaranju i radnom vremenu možete pronaći na našim... Saznaj više »

Dani grada

Dani grada  Ovaj mjesec obilježavamo dane grada sa raznim događanjima tijekom cijeloga mjeseca. Saznaj više »

Tjedan dobre hrane

Tjedan dobre hrane 25.-31.5.2015. Restoran Djed sudjeluje u Tjednu dobre hrane i pozivamo vas da nas posjetite i po povoljnim cijenama uživate u ponudi raznih jela i domaćh specijaliteta! Cijena svakog menija je 100,00 kn. Dobar tek i vidimo se u Restranu Djed! Više možete saznati ovdje.  Saznaj više »

Glazba i hrana

Glazba i hrana 09.05.2015. u Hrvatskoj Kostajnici se održava 9. međunarodni orguljaški festival. Posjetite dvije lokacije gdje će se održati koncerti i uživajte u predivnoj glazbi, ulaz je slobodan. Nakon koncerta posjetite nas i nadopunite doživljaj s odličnim specijalitetima od kestena i raznim jelima s roštilja. Saznaj više »

Uskršnja potraga za pisanicama

Uskršnja potraga za pisanicama Pridružite nam se 6. travnja u Uskršnjoj potrazi za pisanicama na brdu Djed. Program počinje u 12 sati ispred Restorana Djed. Nastupiti će i dječji zbor Lastavice iz Sunje koje će svojom pjesmom uljepšati ovaj dan. Uskršnju potragu za pisanicama organiziraju Turistička zajednica, Udruga Eks i Restoran Djed. Veselimo se vašem dolasku! Saznaj više »

Tjedan restorana 2013.

Tjedan restorana 2013. Ove godine odlučili smo počastiti naše drage goste i omogućiti im posebne akcijske cijene za naše specijalitete. Sudjelovanjem na Tjednu restorana... Saznaj više »

Vjenčanja u Smaragdnoj dolini

Vjenčanja u Smaragdnoj dolini      Svečana razmjena svadbenih zavjeta najčešće je tek početak svadbenog slavlja: vrijeme je da se dogovorite kakvo slavlje želite! Upoznajte naše lokacije. Restoran Djed Nalazi se na vrhu istoimenog brda odakle se pruža predivan pogled na smaragdnu rijeku Unu i grad smješten u dolini. Okružen je zelenilom zaštićene Park šume a... Saznaj više »

Djevojačke večeri za pamćenje

Djevojačke večeri za pamćenje       Dovoljno blizu a dovoljno daleko       za nezaboravan vikend!       Restoran Djed nudi vam jedinstveni doživljaj jednog od najvažnijih vikenda prije samog vjenčanja. Za Vas ćemo u potpunosti organizirati cijeli vikend, Vi samo trebate izabrati želite ili aktivni, opuštajući ili tulumarski vikend, ili možda od svega po malo. Saznaj više »

Proslave

Proslave       Smješten u blizini samog centra grada, okružen šumom, Restoran Djed nudi jedinstveno mjesto za sve vrste proslava.       Sa velike terase restorana se pruža predivan pogled na grad i smaragdnu rijeku Unu što upotpunjuje svaki doživljaj tijekom ručka ili večere. Na velikoj otvorenoj terasi možemo primiti 100 osoba dok u zatvorenom dijelu restorana možemo... Saznaj više »

Upoznavanje sa Smaragdnom dolinom

Upoznavanje sa Smaragdnom dolinom      Čarolija Smaragdne doline leži u ljepotama koje pruža rijeka Una prolazeći dolinu u kojoj je smještena Hrvatska Kostajnica. "Jedina", kako su ju nazivali stari Rimljani, pruža bogatstvo i ljepotu duž svojeg toka. Smaragdna dolina je nazvana po smaragdnoj rijeci Uni a spominje se u starim knjigama i često je bila motiv mnogih umjetničkih djela.       Nudimo vam priliku koja se ne... Saznaj više »

Vikend izleti

Vikend izleti      Restoran Djed je odlično odredište za odmor u prirodi i gastronomsko uživanje. Ovdje možete probati naše specijalitete od kestena kao što su Odrezak Kestenijada te Odrezak Djed. Za desert je nezaobilazna knedla od kestena u umaku od čokolade.       Smješten u šumi, restoran je odlično mjesto za razne proslave i vikend izlete u prirodu. Mnoge livade u neposredno... Saznaj više »

Galerija: Posebna ponuda